That Sugar Film İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 87 Görüntülenme

That Sugar Film İzle

2014 Avustralya yapımı That Sugar, şekerin vücuda verdiği zararları beyazperdeye taşır. Yüksek oranda alındığında bağımlılık oluşturduğunu söyleyen başrol, sık tüketilen yiyeceklerdeki şeker miktarını inceler. Yapım, şekerin sadece bedensel etkilerine değil ruhsal ve zihinsel etkilerine de odaklanarak seyircileri ekrana kitlemeyi başarır. Proje, sağlıklı yaşam tarzını benimsemek isteyen izleyicileri sert gerçeklerle buluşturur. Beslenme üzerine farkındalık yaratan That Sugar film izle seçeneğinden faydalı bilgilerin anlatıldığı araştırmayı seyretmeniz mümkündür.
Filmin Konusu
Ana karakterimiz, şekerin zararlarını ortaya çıkarmak için bir metot kurgular. Yaptığı deneyde, günlük aldığı kalori miktarında değişiklik yapmadan şeker oranını artırır. Gün içerisinde yaklaşık 40 gram şeker tükettiği beslenme programını iki ay boyunca devam ettirir. Doğrudan ya da dolaylı yollarla alınan miktarın insan vücudunda oluşturabileceği tahribatı anlatır. Beslenme programı oluştururken doğru bilinen yanlışlıkları ortaya çıkaran belgesel, gerçekleri çarpıcı bir şekilde gözler önüne serer. Serbest piyasa ekonomisinde de güçlü yankılar yaratan eser, bilmeden tüketilen pek çok gıdanın şeker bağımlılığına yol açtığını vurgular.
Oyuncu Kadrosu
Yönetmenliğini ve senaristliğini Damon Gameau’nun üstlendiği That Sugar, ders niteliğinde bazı öğretiler taşır. Eserin oyuncu kadrosunda Stephen Fry, Brenton Thwaites, Zoe Tuckwell-Smith Jessica Marais ve Isabel Lucas gibi birbirinden başarılı isimler yer alır. Zihinsel ve bedensel açıdan iyi hissetmek için gün içerisinde alınan besin miktarını inceleyen projeyi That Sugar Türkçe dublaj izle seçeneğinden seyrederek yaşam tarzınızı değiştirecek ipuçları edinebilirsiniz.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?