Bitter Moon İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.2 IMDB Puanı 87 Görüntülenme

Bitter Moon İzle

Yönetmen koltuğunda Piyanist ve Çin Mahallesi gibi öncü yapımlardan tanıdığımız Roman Polanski’nin yer aldığı yapım, pek çok eleştiri almasıyla da öne çıkmıştır, Roman Polanski’ye ağır eleştirilerde bulunan yapıma, “Her şeyi birbirine karıştıran ve neye odaklandığı belli olmayan”, “Gerçekçi olmayan, zorlama bir drama” gibi karşıt pek çok farklı yorum yapılmıştır. Proje hakkında hangi tarafta olduğunuza karar vermek için Bitter Moon izle seçeneğiyle kararınızı verebilirsiniz.
Bitter Moon Konusu
Lüks bir yolcu gemisiyle yola çıkan İngiliz çift Nigel ve Fiona, seyahat sırasında tekerlekli sandalyeye mahkum olan Oscar adındaki felçli bir adamla tanışır. Gizemli gözüken adam, Nigel’e başından geçen saplantılı, çarpık ilişkisini konu alan anısını tüm detaylarıyla anlatır. Genç ve güzel bir Fransız kadınıyla ilgili olan hikayeden Nigel çok etkilenir. Betimlemeleriyle bile akılda yer etmeyi başaran Fransız kadının da aynı gemide olması, hikayeyi trajik bir sona doğru sürükler. “Bitter Moon Türkçe dublaj izle” seçeneğiyle karakterlerin sıra dışı yaşamlarına konuk olabilirsiniz.
Bitter Moon Oyuncuları
Yapımın başrollerinde yer alan Hugh Grant ve Emmanuelle Seigner’a Peter Coyote, Kristin Scott Thomas, Victor Banerjee gibi pek çok projeden tanıdığımız oyuncular eşlik etmiştir. Hem tutku hem de arzunun sınırlarının ne kadar genişleyebileceğini ve kontrol altında tutmanın ne kadar zor olabileceğini seyirciye kişisel dramalarla aktarabilen başarılı yapım entrika seven izleyiciler için iyi bir seçimdir.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Acı Ay

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?