Tomorrowland Film İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 72 Görüntülenme

Tomorrowland Film İzle

Başrolünde ünlü Hollywood yıldızı George Clooney’in yer aldığı Tomorrowland, Amerikan yapımı bir bilim kurgudur. Zaman ve uzayın büküldüğü esrarengiz bir evrende geçen projede yönetmeliği The Incredibles ve Ratatouille’yla tanınan Brad Bird üstlenmiştir. Oyuncu kadrosunda ayrıca House M.D dizisinin yıldızı Hugh Laurie’nin yer aldığı yapımı Tomorrowland film izle seçeneğiyle seyredebilirsiniz.

Sürükleyici ve gizem dolu bir seyir deneyimi vadeden filmin senaristleri arasında Lost, The Leftovers ve Watchmen gibi efsane dizilerin yaratıcısı Damon Lindelof’un da imzası bulunur. 2015 yapımı eser, ismini Disneyland’ın ünlü parkı Tomorrowland’den alır. Gişede 209 milyon dolarlık bir hasılat elde eden prodüksiyon, 2010’larin en ilginç bilim kurgularından biri olarak görülmüştür. Christopher Nolan’ın Inception filmine benzer bir dünya kuran proje kaliteli görsel efektleri, Michael Giacchino imzalı müzikleri ve oyuncuların başarılı performanslarıyla öne çıkıyor.
Tomorrowland Film Konusu
Uzun süredir aradığını bulamayan başarısız mucit Frank, Casey isimli meraklı ve zeki bir gençle tuhaf bir boyuta doğru yolculuğa çıkar. Casey, uzay programını durdurmak isteyen NASA’yı engellemek için harekete geçince kendini hapiste bulur. Orada gizemli bir düğmeye dokunur ve kendini geleceğin dünyasında bulur. Farklı bir zaman ve uzayda yer alan esrarengiz boyutta devasa gökdelenler, yerçekimini yok sayan eğlenceli nesneler ve havada hareket eden bir metro ağı bulunur. Athena isimli bir kız, Casey’den dünyasını kurtarmak için yardım ister. İkili çareyi eski mucit Frank’e danışmakta bulur.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Yarının Dünyası

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?