Godzilla Minus One İzle Türkçe Dublaj
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.9 IMDB Puanı 129 Görüntülenme

Godzilla Minus One İzle Türkçe Dublaj

2023’ün en iyi yapımlarından biri olan Godzilla Minus One, seyircilerin yanı sıra eleştirmenlerden de tam not almayı başarmıştır. Godzilla’nın ürkütücü gücünü gözler önüne seren yapımın senaristliğini ve yönetmenliğini yer aldığı projeler sayesinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Takashi Yamazaki üstlenmiştir. Aksiyon ve macera dolu bilim kurgu filmini Godzilla Minus One izle Türkçe Dublaj seçeneğiyle seyredebilirsiniz.
Filmin Konusu
Hayatları darmadağın eden II. Dünya Savaşı’nın ardından Japonya’da geçen eser, başarılı bir kamikaze pilotunun devasa canavar Godzilla ile yaşadığı mücadeleyi beyazperdeye konuk eder. Kōichi Shikishima, bir pilot olarak görevini yeterince yerine getirmediğini düşünerek büyük bir suçluluk duygusuyla boğuşur. Karmaşık düşüncelerinin yanı sıra canavar Godzilla ile karşı karşıya kalan baş kahramanımız, korkusuna yenik düşerek büyük savaştan geri çekilme kararı alır.
Aradan geçen uzun zaman içinde ürkütücü ve devasa varlık, tüm Japonya’yı yavaşça ele geçirmeye başlar. Ana karakterimiz, ülkesini kurtarmak için büyük korkularıyla yüzleşmek zorunda kalır. Mütevazı bütçesine rağmen kendine hayran bırakmayı başaran görsel efektlere sahip olan filmin heyecanına Godzilla Minus One Türkçe Altyazı seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu
Yapımda başrole hayat veren Ryûnosuke Kamiki’ye yetenekli oyuncu Minami Hamabe eşlik etmiştir. Ayrıca Yûki Yamada, Sakura Andô ve Kuranosuke Sasaki gibi önemli oyuncuları da diğer önemli rollerde görmemiz mümkündür.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?