Bad Boys 4 İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.8 IMDB Puanı 1,275 Görüntülenme

Bad Boys 4 İzle

7 Haziran 2024’de vizyona giren, polisiye-aksiyon kategorisinde yer alan Bad Boys 4, daha önce yayınlanan ve milyonları etkilemeyi başaran serinin devam filmidir. Bol miktarda komedi ögeleri barındıran projenin yönetmenliğini Adil El Arabi ve Bilall Fallah üstlenmiştir.
1995 yılında yayınlanan ilk filmiyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yapımın bu serisinde yasadışı bir suç çetesini araştıran iki polisin maceraları beyazperdeye aktarılır. Aksiyon dolu sahneleriyle merakla beklenen filme Bad Boys 4 izle seçeneğiyle ulaşabilirsiniz.
Filmin Konusu
Film, Miami’de yaşayan ve ileri yaşlarda olan iki polisin haksız yere suçlanması üzerine başlarına gelenler absürt olaylar etrafında şekillenir. Yüzbaşı Howard, uyuşturucuyla ilgili bir suç yüzünden iftiraya uğrar. Bad Boys, olayı araştırıp onun adını temize çıkarmak için işe koyulur. Kahramanlarımız Marc ve Marcus da titizlikle yürüttükleri olayı aydınlatacakları sırada iftiraya uğrarlar.
Baş karakterlerimiz, bu olaydan sonra bulundukları zaman ödül verilecek olan iki kaçak konumuna düşer. Hem emniyet güçleri tarafından yakalanmaya çalışılan hem de uyuşturucu çetesinin hedefinde olan iki polis, işten sıyrılmak için kendi kanunlarıyla hareket etmek zorunda kalır. Macera dolu aksiyon komedisine Çılgın İkili 4 Türkçe Dublaj izle 720p seçeneğiyle misafir olabilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu
Martin Lawrence ve Will Smith gibi başarılı isimlerin başrollerinde olduğu yapımda Vanessa Hudgens ve Eric Dane gibi önemli oyuncular da yer almaktadır.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?