Hannas Karanlıkta Saklanan İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.6 IMDB Puanı 101 Görüntülenme

Hannas Karanlıkta Saklanan İzle

Karanlık odalarda saklı sırlar, insan zihninin en kuytu köşelerinde gizlenen gerçekler… Tıp eğitimini tamamlayan genç psikiyatrist Mert Türker, kariyerinin başlangıcını Anadolu'nun tenha bir köşesindeki gizemli bir hastanede yapar. Gözlerden uzak görünen bu yer sıradanın ötesindeki tuhaflıklarla doludur. İlk hasta Esat Bey, Mert'in dikkatini çeken ilginç davranışlarıyla sadece bir başlangıçtır. Hannas: Karanlıkta Saklanan, sadece bir hastane hikayesi değil, aynı zamanda insan zihninin derinliklerine doğru bir keşif yolculuğudur.
Hannas Karanlıkta Saklanan Filminin Konusu
Genç psikiyatrist Mert Türker, Anadolu'nun ücra bir köşesinde bulunan bir hastaneye atanır. İlk günlerde her şey normal seyrinde ilerlerken, psikiyatrist hastalarının ve hastane çalışanlarının tuhaf davranışlarından şüphelenmeye başlar. İlk hastası Esat Bey'de diğer hastalarda görmediği tuhaf belirtiler vardır. Asıl merakını uyandıran hastaysa kimseyle iletişim kurmayan Muazzez Hanım'dır. Mert, bu gizemli kadınla iletişim kurmaya çalışırken, hastaneye Elif adında yeni bir hasta gelir. Elif'e histerik psikoz teşhisi konulur ancak terapiler sırasında kendisine bir varlığın musallat olduğunu iddia etmeye başlar.
Bilimsel bakış açısına sıkı sıkıya bağlı olan doktor bu tür söylemlere inanmaz. Yine de Elif'in yaşadığı olağandışı olaylar ve diğer hastalardaki tuhaf belirtiler onu şüpheye düşürür. Gerçek mi, hayal mi? Bilim mi, ruh mu? Bu soruların cevabını ararken, kendini beklenmedik bir karanlığın içinde bulur.
Hannas Karanlıkta Saklanan Filminin Oyuncu Kadrosu
Kamil Aydın'ın yönetmenlik koltuğunda yer aldığı Hannas Karanlıkta Saklanan filmi, seyirciyi derin bir yolculuğa davet etmektedir. Oyuncu kadrosunda Furkan Kızılay, Hazal Şenel, Murat Ercanlı ve Fatma Karanfil gibi isimlerin bulunduğu yapımda, her biri karakterlerine derinlik katarak izleyicinin zihninde unutulmaz izler bırakır.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?