Hellboy: The Crooked Man İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.5 IMDB Puanı 16 Görüntülenme

Hellboy: The Crooked Man İzle

Hellboy: The Crooked Man, ana karakter Hellboy’un yaşadığı gerilim dolu maceraları konu alan bir film serisidir. Yeni bölümde baş kahramanımız, B.P.R.D. ajanı ile birlikte cehennemi andıran bir bölge olan Appalachians’a gönderilir. Her ikisi de onları doğaüstü varlıkların onları beklediğinden bihaberdir ve vardıklarında tüyler ürpertici olaylarla karşılaşırlar.
Cadıların ve iblisin hakim olduğu bölgede Crooked Man yönetiminde olan halk yaşar. Hellboy ile yanındaki çaylak ajan, halkı şeytani varlıklardan kurtarmak ve yönetimin başındaki iblisin karanlık gücünü yok etmek için tehlikeli bir mücadele başlatırlar. Hellboy: The Crooked Man izle seçeneğiyle karakterlerin yaşadıkları korku ve gerilim dolu olaylara tanıklık edebilirsiniz.
Hellboy: The Crooked Konusu
Hellboy: The Crooked, genç bir B.P.R.D. ajanı ile Hellboy’un gönderildikleri Appalachians bölgesinde yaşadıkları doğaüstü olayları konu alır. 1950’lerde gönderildikleri alan, yerel iblis Crooked Man tarafından yönetilir. Hellboy’un yeni görevi, Appalachians’taki toplumu incelemek ve müdahale etmektir. Ancak bu durum düşünüldüğünden daha da zorlayıcı olur.
Kısa süre içinde lanetli bir ruh ve cadı ile karşılaşacak olan baş kahramanımız, yanındaki ajan ile kendilerini tehlikeli bir güç savaşının içinde bulurlar. Hellboy: The Crooked Man izle Türkçe dublaj seçeneğiyle ana karakterin doğaüstü güçlere karşı gerilim ve korku dolu savaşını seyredebilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu
Filmin oyuncu kadrosunda Leah McNamara, Jack Kesy, Joseph Marcell ve Jefferson White yer alır. Brian Taylor tarafından yönetilen ABD yapımının senaryosunu Christopher Golden ve Mike Mignola kaleme almıştır.



  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?