Hellboy 2 İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.0 IMDB Puanı 7 Görüntülenme

Hellboy 2 İzle

Hellboy serisinin devam filminde bir süper kahramanın şeytan bir cinin anlaşmasını bozarak insanlığı korumasını ele alır. Bunun yanı sıra yapım, insanlığı yok edebilecek bir güce sahip olan Altın Ordu’yla savaşan ana karakterin mücadelesini izleyicilere aktarır. Başarılı eser, insanlarla beraber mistik yaratıklar arasındaki zorlu yarışı da gözler önüne serer. Bir süper kahramanın ekibiyle birlikte girdiği zorlu mücadeleyi anlatan yapımı Hellboy 2 izle seçeneği üzerinden seyretmeniz mümkündür.
Hellboy 2 Konusu
Efsaneler aleminde tüm dünyayı kontrol altında tutmak için düşman yaratıklarla savaşan Hellboy ve takımı, insanları kötü cinlerin etkisinden kurtarmaya çalışır. Altın Ordu adı verilen güçlü ve büyük bir ekip, Elves Kralı ile onun soyundan gelenleri yönettiği bir birliktir.
Altın Ordu’nun insanlığı yok edebilecek ölüm makineleri vardır. İnsanlarla fantastik yaratıklar arasında imzalanan eski bir anlaşmanın bozulması üzerine ilan edilen savaşta Hellboy takımıyla birlikte insanlığı kurtarmak için büyük bir mücadeleye girer. Şeytan Prensi Nuada’yı yenerek bu savaşı kazanmak isterler. Aksiyon ve fantastik öğelerin barındığı yapımı Hellboy 2 Türkçe dublaj izle seçeneğiyle seyredebilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu ve Vizyon Tarihi
26 Eylül 2008 yılında sinemalara giren filmin yönetmenliğini Guillermo del Toro üstlenirken eserin senaryosunu ise Mike Mignola ile kaleme almıştır. Ron Perlman, Selma Blair ve Doug Jones’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı yapımı Hellboy 2 Altın Ordu izle seçeneğiyle seyretmeniz mümkündür.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Hellboy II: The Golden Army

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?