Çılgın Hırsız 3 İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 23 Görüntülenme

Çılgın Hırsız 3 İzle

En popüler animasyon serilerinden biri olan Çılgın Hırsız’ın üçüncü filminde Gru ve minyonların türlü maceraları ele alınır. Ana karakterimiz, Anti-Kötüler grubunun kendisine verilen görevi yerine getirememesi üzere kovulur. Büyük bir krizin ortasında kalan Gru, hiç beklemediği gerçeklerle karşı karşıya kalır. Kardeşinin hayatta olduğunu öğrendikten sonra önemli bir mücadeleye girer. Kötü olma hissini hatırlayan Gru’nun hikayelerinin anlatıldığı eseri Çılgın Hırsız 3 izle seçeneği üzerinden seyredebilirsiniz.
Çılgın Hırsız 3 Konusu
Dünya genelinde merakla beklenen serinin üçüncü filmi, heyecanlı ve çarpıcı konusuyla ön plana çıkar. Gru ve diğer milyonların macera dolu yaşamını izleyicilere aktaran yapımda insanlığa karşı büyük bir tehdit olan kötüleri ele geçirmek anlatılır. Ana karakterlerimiz, Anti-Kötü grubunda yer alarak tüm dünyayı korumak isterler. Gru’ya insanlığı tehdit eden son kötüyü ele geçirme emri verilir. Başarılı olamadığı için gruptan atılması yeni bir hayata başlamasına neden olabilir.
Kendisini karmaşık bir hayatın içerisinde bulan Gru, gizemli bir yabancı tarafından yıllar önce kaybettiği ikiz kardeşinin yaşadığı haberini verir. Çılgın ve farklı bir karaktere sahip kardeşini takip etmeye başlar. Bu noktada süper kötü olmanın nasıl bir his olduğunu hatırlayan Gru’nun maceralarını anlatan yapımı Çılgın Hırsız 3 full izle seçeneği üzerinden seyredebilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu ve Vizyon Tarihi
25 Ağustos 2017 yılında vizyona giren filmin yönetmenliğini Pierre Coffin, senaristliğini ise Cinco Paul ve Ken Daurio üstlenmiştir. Seslendirme ekibinde Steve Carell, Kristen Wiig ve Trey Parker’in yer aldığı eseri Çılgın Hırsız 3 Türkçe dublaj tek parça full izle seçeneği üzerinden seyretmeniz mümkündür.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?