Alien: Romulus 2024 İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 27 Görüntülenme

Alien: Romulus 2024 İzle

Terk edilmiş bir uzay istasyonunda bir grup genç, kolonist kriyojenik yakıt ararken yanlışlıkla serbest bıraktığı facehuggerlarla mekanın kontrolünü kaybederler. Bu sırada karakterler hem ölümcül yaratıklarla baş etmek hem de Weyland-Yutani'nin gizli planlarıyla yüzleşmek zorunda kalırlar. Korku ve gerilim dolu bu hayatta kalma mücadelesine Alien: Romulus 2024 izle seçeneği ile ortak olabilirsiniz.
Alien: Romulus Konusu
Alien: Romulus filmi, bir grup genç kolonistin terk edilmiş bir uzay istasyonunda xenomorphlarla yaşadığı ölüm kalım mücadelesini anlatır. Karakterler kriyojenik yakıt ararken yanlışlıkla tehlikeli facehuggerların serbest kalmasına neden olurlar. Hemen ardından istasyon ise koca bir kaosa sürüklenir. Karakterler, bir yandan saldırgan xenomorphlardan kurtulmaya çalışırken diğer taraftan Weyland-Yutani'nin gizli deneyleri ve manipülasyonları ile baş etmek zorundadırlar.
Alien: Romulus Oyuncu Kadrosu
Filmin yönetmenliğini daha önce Don't Breathe ve Evil Dead gibi korku filmleriyle tanınmış bir yönetmen olan Fede Alvarez üstlenir. İstasyonun karanlık köşelerinde gizlenen xenomorphların izini sürerken izleyicilere tansiyonu yüksek sahneler vadeden Alien: Romulus fragmanı Alien serisinin korku dolu atmosferini ve yaratıklarla dolu gerilimi modern efektleriyle yansıtır.
Alien: Romulus Rotten Tomatoes üzerindeki puanı ise %82 olarak belirtilmiştir. Eleştirmenler tarafından genel olarak olumlu yorumlar alarak Certified Fresh statüsünü kazanan başarılı yapımın oyuncu kadrosunda Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced gibi birbirinden yetenekli isimler yer alır.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?