Dağ 2 Full İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8.2 IMDB Puanı 28 Görüntülenme

Dağ 2 Full İzle

Türk özel kuvvetlerinin en seçkin askerlerinden oluşan "Fırtına Getiren" timi, bu kez zorlu bir görevin eşiğinde teröristlerin elinde esir olan bir Türk gazeteciyi kurtarmak için Suriye'nin derinliklerine iner. Oğuz ve Bekir artık savaş tecrübesine sahip olan profesyonel askerlerdir ve Türk özel kuvvetlerine katılırlar.
İki karakter, bir yandan hayatta kalma mücadelesi verirken bir yandan da insani değerler açısından büyük sınavlarla karşılaşır. Zorlu araziler, ölümcül tuzaklar ve bitmek bilmeyen çatışmalar arasında geçen bu göreve Dağ 2 Full İzle seçeneği ile eşlik edebilirsiniz.
Dağ 2 Konusu
Dağ 2, Türk özel kuvvetler birliğine mensup "Fırtına Getiren" adı verilen bir timin, teröristlerin elinde esir tutulan bir Türk gazeteciyi kurtarma operasyonunu konu alır. 6 yıl önce başlayan olaylar zinciriyle tanıdığımız Oğuz ve Bekir, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne katılmıştır ve artık uzman çavuş olmuşlardır. Bir grup elit askerle beraber Suriye'nin kuzeyine düzenlenen gizli bir operasyon için görevlendirilirler. Ana karakterlerimiz, IŞİD terör örgütünün elinde rehin tutulan gazeteci Ceyda Balaban’ı kurtarmak zorundadırlar.
Zorlu operasyon sırasında karakterlerimiz, sadece düşmanla değil aynı zamanda hayatta kalma mücadelesi ve ahlaki ikilemlerle de karşı karşıya kalır. Askerler, terörle girdikleri zorlu mücadelede bir yandan da fiziksel ve psikolojik sınırlarını korumak için savaş verirler.
Oyuncu Kadrosu
Aksiyon sahneleri ve derin karakter analizleri ile geniş bir kitle tarafından beğenilen projenin oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar, Murat Serezli gibi başarılı isimler yer almıştır.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?