Kardeşim Benim İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.8 IMDB Puanı 19 Görüntülenme

Kardeşim Benim İzle

2016 yılının Ocak ayında vizyona giren Kardeşim Benim, yönetmen koltuğunda Mert Baykal’ın oturduğu, senaryosunu ise Zafer Külünk’ün yazdığı bir filmdir. Kardeşim Benim izle seçeneğiyle başarılı yapıma ortak olabilir, komik hikayenin ve başarılı performanslara şahitlik etmenin tadını çıkarabilirsiniz.
Kardeşim Benim Konusu
Kardeşim Benim, birbirlerinden tamamen farklı karakterlere sahip olan iki kardeşin hayatlarını ve aralarındaki karmaşık ilişkiyi konu alır. Müzikle uğraşan Hakan, sakin ve içe dönük yapısıyla tanınır. Ortamların aranılan ismi Ozan ise Hakan’a kıyasla çok daha eğlenceli biridir. Uzun süreden bu yana konuşmayan iki kardeş, babalarının ölümünden sonra ortaya çıkan vasiyet yüzünden istemeden de olsa bir araya gelir. Aile, aşk ve miras gibi konular, Hakan ve Ozan arasındaki çekişmeyi daha da alevlendirir.
Kardeşim Benim Oyuncu Kadrosu
Şarkıcı kimliğiyle tanınan Murat Boz, ilk kez 2014 yılında vizyona giren Hadi İnşallah filminde rol almıştır. 1980 doğumlu isim, Kardeşim Benim’in başrolünü Burak Özçivit ile paylaşır.
Best Model of Turkey birinciliğinin ardından oyunculuk yapmaya başlayan Burak Özçivit, Kardeşim Benim’de Hakan karakterine hayat vermiştir. Kavak Yelleri dizisinin ekranlara kazandırdığı isimlerden birisi olan Aslı Enver de bu filmde Zeynep rolüyle karşımıza çıkar. Bunun yanı sıra Türk sinemasının usta isimlerinden olan Nazan Kesal ve Ahmet Gülhan gibi tiyatro kökenli oyuncular da yapımın kadrosunda yer alır.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?