Evim Sensin İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.0 IMDB Puanı 33 Görüntülenme

Evim Sensin İzle

Evim Sensin, yetimhanede zorlu şartlar altında büyüyen İskender ve yaralarını sarmak için babasının evine dönen Leyla’nın dram dolu hikayesini ele alır. Tesadüf eseri tanışan ikili, büyük bir aşk yaşamaya başlar. Yeni bir hayat kurmaya çalışan Leyla ve yıllarca tek başına yaşamını sürdüren İskender bir aile kurarlar. Oldukça mutlu bir şekilde yaşayan ikilinin hayatının bir kabusa dönmesini anlatan yapımı Evim Sensin izle seçeneği üzerinden seyredebilirsiniz.
Evim Sensin Konusu
Babasının istemediği kötü bir evliliğin ardından kalbi kırık bir şekilde eski evine dönen Leyla, aile bağlarının onarılmasını ister. Çocukluğundaki gibi mutlu bir yaşam sürdürmek için çabalayan genç kadının yolu, yetimhanede büyüyen ve yalnızlık çeken İskender ile kesişir. Hayatı boyunca hiç bir yere ait olamayan adam, tesadüf eseri tanıştığı Leyla’ya aşık olur.
Birlikte bir hayat kurmaya çalışan ikili, bir gün yaşadıkları bir olay üzerine gerçeklerle karşılaşırlar. Leyla’nın hiç beklemediği anda çıkan bir hastalığı iki aşığın zorlu günler geçirmesine neden olur. Hayatı boyunca yalnız yaşayan İskender ve tam aşkı bulmuşken yaşamı kabusa dönen Leyla’nın dram ve aşk dolu hikayesini Evim Sensin izle seçeneği üzerinden seyredebilirsiniz.
Film Oyuncu Kadrosu ve Vizyon Tarihi
2 Kasım 2012 yılında beyaz perdeye giren yapım, Güney Kore filminden uyarlanmıştır. Yönetmen koltuğunda yer alan Özcan Deniz aynı zamanda başrole de hayat verir. İskender karakterine eşlik eden Leyla’yı ise Fahriye Evcen canlandırır.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?