Air Film İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 37 Görüntülenme

Air Film İzle

Oscar ödüllü yönetmen ve oyuncu Ben Affleck’in yönetmenliğini üstlendiği yapım, 5 Nisan 2023'te beyazperdede gösterime girmiştir. Eser, bir spor ayakkabı satıcısı olan gencin, Nike şirketini büyütmesini ve bu süreçte basketbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan Michael Jordan’ın peşinden koşuşunu ele alıyor. Nike ve basketbol tarihinin en başarılı isimlerinden biri olan Michael Jordan’ın buluşmasını konu alan prodüksiyona Air film izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Air Konusu
1984 yılında Nike, düşük satışlar ve kötü giden iş planlamalarıyla iflasın eşiğindedir. Markanın pazarlama başkan yardımcısı ile kurucu ortak Phil Knight, basketbol alanında headhunter olan Sonny Vaccaro’yu eşsiz ürünleri tanıtmak için yeni bir sözcü bulması için şanlı bir görev verir.

NBA Draft seçmelerinde üçüncü sıradan seçilen Jordan’ın Adidas hayranı olması ve basketboldaki kısıtlı bütçe sorunları nedeniyle ulaşılamaz olduğunu düşünürler. Ancak Vaccaro çeşitli yöntemlerle bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Jordan’ın eski antrenörü ve arkadaşı olan George Raveling ile akşam yemeği yedikten sonra Wilmington’a uçar. Nike’ın diğer firmalara göre Jordan’a gösterdiği ilgiyi ve avantajları annesine anlatan Vaccaro, bir şekilde onu da ikna eder. En son teknolojilerle üretilen basketbol ayakkabılarına “Nike Jordan” ismi verilir ve pazarlama süreci böylelikle başlar.
Air Oyuncu Kadrosu
Projede, Hollywood dünyasının tanınan yüzleri Matt Damon, Ben Affleck, Jason Bateman, Chris Messina ve Marlon Wayans yer alıyor.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Air: Bazen Efsaneler Uçabilmelidir

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?