Dangal Film İzle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8.3 IMDB Puanı 88 Görüntülenme

Dangal Film İzle

2016 yılında beyazperdede seyirciyle buluşan Hint yapımı Dangal, güreşçi bir baba ve iki kızının yaşam öyküsünü konu alır. Projede toplumsal baskılara rağmen verilen mücadele, çarpıcı sahneleriyle ustalıkla işlenir. Başarılı olay örgüsü sayesinde vermek istediği mesajı başarıyla ileten yönetmen, seyircilere ilham kaynağı olur. Dangal film izle seçeneğiyle zorlu mücadelenin getirdiği başarı öyküsüne ortak olabilirsiniz.
Dangal Filmi Konusu
Ataerkil bir düzenin hakimiyet sürdüğü bölgede kız çocuklarının güreş ve spor dallarıyla ilgilenmesi hoş karşılanmaz. Kızlarının güreşe olan yeteneklerini keşfeden ve başarılarının artması için onları çalıştıran baba, çevresinden gelen tüm eleştirilere rağmen hedefinden vazgeçmez. Baba ve kızları, güreş müsabakalarında ülkelerini temsil etmek için her gün yorucu ve zorlu antrenman yaparlar. Kadınların toplumdaki yerini güçlendiren bakış açısıyla Dangal; aile içi ilişkileri, cinsiyet eşitsizliği ve mücadele tutkusu gibi konuları işler.
Dangal Oyuncu Kadrosu
Toplumun kadınlara olan bakış açısını değiştirmeyi hedefleyen eser, oyuncuların güçlü performansıyla büyük bir beğeni toplamıştır. Gişe rekorları kırmayı başaran proje sadece beyazperdede değil televizyon ekranlarında da bir çok kez yayınlanmıştır. Hint projelerinin başarılı isimlerinden Aamir Khan’ın başrolünü oynadığı filmin kadrosunda Aparshakti Khurana, Fatima Sana Shaikh ve Sakshi Tanwar gibi birbirinden başarılı isimler de yer almıştır. Spor, aile ve dram türünün bir arada olduğu yapıma Dangal, altyazılı izle seçeneğiyle dahil olabilirsiniz.


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?